Junior web designer

  • Rotterdam, Netherlands

Junior web designer

Job description

Mopinion is een toonaangevende, internationale speler op het gebied van online klantfeedback software. Mopinion verzamelt voor bedrijven feedback op hun websites en apps en zorgt ervoor dat deze data real-time geanalyseerd en gevisualiseerd wordt, zodat online marketeers precies weten waar en hoe ze hun digitale kanalen kunnen verbeteren. Mopinion werkt ondermeer voor organisaties als Volkswagen, SNS Bank, Microsoft, TomTom en Aegon.

Mopinion is gevestigd midden in het centrum van Rotterdam.

Ter versterking van ons team zoeken wij voor 24 uur per week een:

Junior web designer

 

Functieomschrijving:
Je geeft vorm aan uiteenlopende online marketing concepten en toepassingen (websites, online campagnes, digitale content) met aandacht voor design, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast houdt je je ondermeer bezig met het ontwerpen van de interfaces voor onze software modules en het verbeteren van de user experience. Dit doe je vaak in samenwerking met ons team van developers.

 

Wat wij bieden

Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen de wereld van customer feedback, social media, web en mobiel. Je krijgt bij ons een marktconform salaris. Je komt te werken in een team van gedreven professionals waar de sfeer informeel en gezellig is. Zo zijn er er regelmatig leuke borrels, staat er een Arcade kast met classic games, is er onbeperkt fruit voor iedereen en staat de espresso van verse bonen op je te wachten...


Solliciteren

Solliciteren doen we niet te ingewikkeld over. Stuur gewoon een mailtje met wat dingen uit je portfolio waar je echt trots op bent.

 

Requirements

Je hebt ervaring met:

•           HTML

•           CSS

•           Javascript (inclusief frameworks zoals jQuery)

•           Grafische programma’s zoals Photoshop en Illustrator